Symbivit Rajčata a papriky 3 kg Zobrazit větší

Symbivit Rajčata a papriky 3 kg

Nový produkt

přírodní produkt  zboží českého původu

Vyzkoušejte zcela jedinečný způsob ošetření vaší zeleniny pomocí přípravku Symbivit Rajčata a papriky. Vytvořená mykorhiza umožňuje lepší a dlouhodobý příjem vody a živin (zejména fosforu a draslíku) a jejich efektivnější dodání rostlinám především v období dozrávání plodů.

 

Více informací

Více informací

Složení:
Přírodní jílové nosiče, 6 druhů mykorhizních hub, přírodní složky podporující mykorhizu (výtažky z mořských organismů, keratin, mleté horniny).
 
Účinek:
·         zvýšený obsah látek s antioxidačním účinkem
·         zlepšení výživy, růstu a zdravotního stavu zeleniny
·         vyšší výnosnost a odolnost
·         lepší chuťové vlastnosti
·         zcela přírodní pěstování zeleniny
·         výrazně snížená potřeba zálivky a hnojení
 
Vhodný pro:
·         rajčata, papriky a ostatní plodovou zeleniny (okurky, dýně, melouny, lilky, mochyně...)
·         přípravek může být použit i pro fazole, hrách, veškeré cibuloviny, ovocné keře a stromy
 
Nevhodný pro:
·         pro rostliny z čeledi brukvovitých (brokolice, květák, zelí, kapusta, kedlubny, ředkev, řeřicha, křen...), merlíkovitých (řepa, špenát...)
 
Dávkování:
·         15 g na rostlinu
·         plošná aplikace spočívá v zapravení přípravku 3 cm pod povrch před setím, v dávce 150 g/m2
·         přípravek se může smíchat se substrátem v poměru 1,5 : 100
 
Upozornění:
Vyvarujte se nadměrnému používání chemických hnojiv, nesmí dojít k předávkování rostliny. Druhé nebezpečí se skrývá v aplikaci systemických fungicidů v průběhu prvních tří týdnů po aplikaci přípravku.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Symbivit Rajčata a papriky 3 kg

Symbivit Rajčata a papriky 3 kg

přírodní produkt  zboží českého původu

Vyzkoušejte zcela jedinečný způsob ošetření vaší zeleniny pomocí přípravku Symbivit Rajčata a papriky. Vytvořená mykorhiza umožňuje lepší a dlouhodobý příjem vody a živin (zejména fosforu a draslíku) a jejich efektivnější dodání rostlinám především v období dozrávání plodů.